Online afspraken maken

U kunt via MijnGezondheid.net eenvoudig en snel online een afspraak maken voor het spreekuur. Let op: alleen voor een consult van 10 minuten (1 klacht). Heeft u meer tijd nodig? Of heeft u meerdere klachten? Overleg dan telefonisch met de doktersassistente. 

  • Dankzij MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.
  • Neem bij spoedeisende zaken altijd telefonisch contact op met de praktijk.

Inloggen MijnGezondheid.net

U kunt via onderstaande link inloggen op MijnGezondheid.net.

  • Log in met uw persoonlijke DigiD. Vul uw gebruikersnaam, wachtwoord en sms-authenticatie in. Hierna keert u vanzelf terug naar de site van MijnGezondheid.net.
  • Kies de datum en het tijdstip van uw voorkeur. En de afspraak staat meteen in de agenda van de dokter.
  • U kunt alleen afspraken plannen van 10 minuten: voor het behandelen van 1 klacht.
  • Heeft u meerdere klachten? Maak dan telefonisch een afspraak.
  • Wilt u de afspraak verzetten of afzeggen? Dan kunt u dat ook regelen via MijnGezondheid.net. U kunt ook bellen met de praktijk. Doe dit minstens 24 uur voor de afspraak.

 

 Inlogbutton MGN

  

Wat is DigiD?

Met uw persoonlijke DigiD (een gebruikersnaam en wachtwoord) kunt u zich identificeren op websites van de overheid. En op websites van organisaties die een overheidstaak uitvoeren. Zo weten deze organisaties dat ze echt met u te maken hebben.

  • Voor het gebruik van MijnGezondheid.net heeft u een DigiD nodig met sms-functie. U heeft dus ook een mobiele telefoon nodig.

 

Een DigiD aanvragen

Een DigiD vraagt u aan via de website www.digid.nl. Uw DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord die u zelf samenstelt zodat u deze gemakkelijk kunt onthouden. Voor het aanvragen van een DigiD, heeft u uw BSN-nummer en uw mobiele telefoon nodig. Houd deze daarom bij de hand.

Voor gebruik van DigiD op MijnGezondheid.net dient u een DigiD met sms-functie aan te vragen. Als u al een DigiD hebt, kunt u de sms-functie aanvragen via Mijn DigiD. Meer uitgebreide informatie over het aanvragen van een DigiD, vindt u op www.digid.nl

 

Let op: Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt persoonlijk. Bescherm deze gegevens daarom goed en voorkom dat anderen er misbruik van kunnen maken. DigiD en medewerkers van DigiD zullen u nooit vragen om uw gebruikersnaam, wachtwoord of activeringscode. Niet per e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.