Afspraak maken

Er is elke dag een spreekuur. Behalve op donderdagmiddag. Maak voor het spreekuur altijd vooraf een afspraak. U kunt van tevoren aangeven welke dokter u graag wilt zien. Heeft u met spoed hulp nodig? Dan krijgt u hulp van de dokter die op dat moment beschikbaar is.

  • Bel voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: (010) 410 37 77.
  • Voor eenvoudige vragen of terugkoppeling van bestaande klachten (bv: de medicijnen werken wel of werken niet) kunt u ook bellen tijdens het telefonisch spreekuur van de huisarts. Dat kan tussen 8.00 en 11.00 uur. De dokter belt u dan dezelfde dag terug tussen 11.00 en 13.00 uur.
  • U kunt ook online een afspraak maken door in te loggen op deze website.

 

Vertrouwelijk

Maakt u telefonisch een afspraak? Dan vraagt de doktersassistente wat er aan de hand is. Ze beoordeelt dan of u met spoed hulp nodig heeft of niet. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak. Dan houden we daar rekening mee in onze planning. De doktersassistente gaat - net als de dokter - vertrouwelijk om met uw informatie.

Huisbezoek

Kunt u zelf niet naar de huisartsenpraktijk komen? Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent? Of - tijdelijk - gehandicapt of slecht kunt lopen? Dan kunnen wij u ook thuis bezoeken.

Let op: Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het spreekuur te komen.

Afspraak afzeggen

Heeft u een afspraak en kunt u niet komen? Bel dan zo snel mogelijk om uw afspraak af te zeggen. Dan kan een andere patiënt geholpen worden. Meldt u zich niet of niet op tijd af? Dan moet u mogelijk toch betalen voor de afspraak.